Bròquil verd cremós amb saltat de bolets

Article fet per | Recepta | Febrer 03, 2014

Deliciosa recepta amb bròquil, hortalissa rica en fibra i amb una gran quantitat de vitamines, minerals, antioxidants i principis actius anticancerígens.

Ingredients: 1 pinya de bròquil verd , 300 cl de llet , 25 g de farina, 1 bosseta de ceps congelats, 1 tall de cansalada fina, 50 g de formatge ratllat, oli i sal.

Per començar, bulliu la pinya de bròquil verd durant uns 20 minuts amb aigua i sal. Seguidament, escorreu-la, deixeu-la refredar una mica, aixafeu-la amb una forquilla i salteu-la en una paella amb una mica d’oli durant un parell de minuts. Després, rectifiqueu-ho de sal, afegiu-hi la farina i remeneu-ho bé. A continuació, poseu-hi la llet, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure durant 5 minuts a foc suau. Mentrestant, en una paella amb una mica d’oli, salteu la cansalada tallada a tires i els ceps fins que estiguin ben dauradets.Tot seguit, poseu el bròquil en una safata, afegiu-hi el saltat de cansalada i bolets a sobre, cobriu-ho amb formatge ratllat i deixeu-ho gratinar al forn a 200 graus durant un parell de minuts. I ja per acabar, emplateu el bròquil cremós gratinat.

Comments are closed.

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies