Croquetes de carbassa

Article fet per | Recepta | Febrer 13, 2014

Al blog de receptes dels amics del grup S’ha acabat el bròkil ens proposen un munt de plats deliciosos per fer amb les nostres verdures i hortalisses.

Avui hem triat les croquetes de carbassa:

CROQUETAS_DE_CALABAZA_html_m58cef31b-1

3 cebes
1 kg de carbassa
1 i ½ tasses d’arròs (mida cafè)
2 o 3 cullerades de farina
½ got de llet (100 ml)
sal i oli d’oliva verge

ELABORACIÓ:

Pelem i fem a trossos la carbassa, piquem la ceba fina i ho posem tot en una caçoleta, a foc lent, a escalfar, amb una mica d’oli i un pessic de sal. Mentre, bullim també l’arròs amb aigua i una mica de sal, quan estigui fet (+/- 18 minuts) el colem i reservem.

Quan la carbassa comença a estar tendra, hi afegim l’arròs, deixem que cogui uns minuts i hi tirem la farina, sense deixar de remoure. Per últim, hi posem la llet i ho barregem tot fins que quedi ben integrat. I ho deixem refredar.

Quan està feta la massa, la tapem amb film i la deixem reposar un mínim de sis hores, perquè s’integrin els gustos.

Amb la pasta, fem boletes en forma de quenelle, amb dues culleres, i les passem per ou batut i farina de galeta. Les fregim en oli abundant fins que estiguin dauradetes. I, per últim, les deixem sobre paper de cuina perquè deixin anar l’oli.

Comments are closed.

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies