L’api-rave o celerí

Article fet per | Recepta | Desembre 10, 2013

L’api-rave, tot i ser mediterrani, no és molt conegut aquí. A l’Europa central, en canvi, aquest parent de l’api es valora i es menja ratllat en amanides o bullit i fet puré. Queda boníssim!

Conreat per la base de la tija, engruixida i formant un bulb de superfície rugosa, l’api-rave té els arrels a la base. Com que té tendència a enfosquir-se per contacte amb l’aire, quan es talla, va bé regar-lo amb llimona o vinagre.

Cal una cocció moderada (10-15 min màxim), ja que, altrament, agafa una textura gomosa. També queda bo a la brasa i si feu la combinació clàssica amb beixamel i gratinat.

Comments are closed.

Ús de cookies

Aquesta web utilitza cookies per tal que tinguis la millor experiència d'usuari. Si segueixes navegant estàs donant el teu consentiment per l'acceptació de les cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, clica l'enllaç per més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies